Wake Up With a Startup - EN találkozó
Részt vettünk a Wake Up with a Startup Meetup (Budapest) találkozón. A téma: 4 startups and their leaders will shake your thoughts up. Meet the early stage teams at an early hour. Listen, ask and learn and give them constructive feedback. That's the point of this morning.
Business Meetup Budapest találkozó
Részt vettünk a Business Meetup (Budapest) találkozón. A téma: Vállalkozói Média - Mit olvassak, hogy képben legyek a dolgokkal?
Megalakult a PwD Consulting
A PwD Consulting komplex jogi, pénzügyi és vállalatstratégiai szolgáltatásokat kínál, amely szakmai tapasztalatuk és együttműködő partnereik révén hozzásegíthetik Önt, családját és vállalkozását ahhoz, hogy a mai nehéz gazdasági környezetben is sikeres és nyereséges tevékenységet folytathasson.
PwD Consulting

A PwD Consulting Hungary Kft. komplex vállalati- és kripto eszközökre vonatkozó tanácsadási szolgáltatásokat kínál, amelyek szakmai tapasztalatunk és együttműködő partnereink révén hozzásegíthetik Önt és vállalkozását ahhoz, hogy a mai nehéz gazdasági környezetben is sikeres és nyereséges tevékenységet folytathasson.

Elérhetőségeink

Cím: 1026 Budapest, Margit körút 26.
         (11-es kapucsengő)

Telefon: +36-70/366-11-91

Telefon: +36-70/636-38-83​

E-mail: info@pwdconsulting.hu​

Kövessen minket

Bitcoin

Ezt a honlapot a PwD Consulting Hungary Kft. (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 01-09-197867; adószám: 25068102-1-41) üzemelteti. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
PwD Consulting © 2010-2021