Szolgáltatásaink

Szolgáltatásainkat ajánljuk azon vállalkozások számára, amelyek előre gondolkodva kívánják működésüket racionalizálni pénzügyi és jogi szempontból egyaránt. Tanácsadásunk az üzleti működés legtöbb területét lefedi, igazodva ügyfeleink igényeihez. Szakértőink és együttműködő szakértő partnereink üzletviteli, jogi, számviteli, adózási és a kripto eszközök területeken rendelkeznek magasfokú tudással és gyakorlattal.

Célunk, hogy - együttműködő partnereinkkel együtt - megoldásokat találjunk azon kérdésekre és problémákra, amelyek egy vállalkozás üzletmenete során felmerülnek a jog, a számvitel, az adózás és az üzleti partnerekkel, hatóságokkal fennálló kapcsolatok során.

Az alábbi területeken állunk vállalkozása rendelkezésére

  • Üzletviteli és gazdasági tanácsadás
  • Kriptovaluta-alkalmazási tanácsadás
  • Adatvédelem, GDPR
  • Üzleti stratégia tervezés
  • Reorganizáció
  • Teljes körű "due diligence"
 
 
 
Üzletviteli és gazdasági tanácsadás

Üzletviteli és gazdasági tanácsadás

Amennyiben úgy gondolja, hogy vállalkozása nem a megfelelő hatékonysággal termel, vagy szervezeti-, ügyviteli változásokat lát szükségesnek a jobb eredmény elérése érdekében, abban az esetben komplex stratégiát dolgozunk ki, a megfelelő célok és eredmény elérése érdekében, kifejezetten az Ön vállalkozására optimalizálva.
Bitcoin - kripto alkalmazási tanácsadás

Bitcoin - kripto alkalmazási tanácsadás

A PwD Consulting teljes körű megoldást kínál a Bitcoin és más kripto eszközök alkalmazására, legyen az befektetési cél, vagy blockchain alapú fizetési rendszer implementálás.
Cégátvilágítás - due diligence

Cégátvilágítás - due diligence

Due diligence átvilágítás: „Kellő alapossággal történő áttekintés”. A vizsgálat célja a megfelelő szakértők bevonásával olyan elemzés elvégzése, melynek során a vállalkozás piaci, menedzsment, pénzügyi és számviteli, jogi területek kockázatelemzése történik, kiemelve a vizsgált társaságban rejlő kockázatokat és ezek megoldási javaslatait.
Cselekvési terv rendkívüli helyzetre

Cselekvési terv rendkívüli helyzetre

A rendkívüli helyzetekre vonatkozóan - mint a jelenlegi koronavírus miatt életbe léptetett intézkedések miatt várható gazdasági visszaesés - a cégeknek rendelkeznie kell egy intézkedési tervvel, amely meghatározza az eljárásrendet és az intézkedések sorrendjét, amely a cég rövidtávú túlélését biztosítja. Ez a pandémiás terv.
PwD Consulting

A PwD Consulting Hungary Kft. komplex vállalati- és kripto eszközökre vonatkozó tanácsadási szolgáltatásokat kínál, amelyek szakmai tapasztalatunk és együttműködő partnereink révén hozzásegíthetik Önt és vállalkozását ahhoz, hogy a mai nehéz gazdasági környezetben is sikeres és nyereséges tevékenységet folytathasson.

Elérhetőségeink

Cím: 1026 Budapest, Margit körút 26.
         (11-es kapucsengő)

Telefon: +36-70/366-11-91

Telefon: +36-70/636-38-83​

E-mail: info@pwdconsulting.hu​

Kövessen minket

Bitcoin

Ezt a honlapot a PwD Consulting Hungary Kft. (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 01-09-197867; adószám: 25068102-1-41) üzemelteti. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
PwD Consulting © 2010-2021