Partnerek

A PwD Consulting együttműködő partnerei a saját területükön önállóan működő szakemberek, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek, így a változó szabályozási környezet mellett is naprakészen állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Partnereink évtizedes szakmai tapasztalattal a hátuk mögött hatalmas tudásbázist biztosít számunkra és ügyfeleink számára. Célunk minden esetben olyan, bizalomra épülő kapcsoltok kialakítása, amely lehetővé teszi, hogy ügyfeleink teljes bizalommal osszák meg velünk céljaikat, illetve problémáikat annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb megoldást találhassuk meg számukra.

Partnereink tevékenységük szerinti szakmai kamarákba bejegyzett vállalkozók és vállalkozások, így biztos lehet benne, hogy a legfelkészültebb szakemberek foglalkoznak ügyével és felelősséget vállalnak munkájukért.

A honlapunkon feltüntetett állandó partnereinken kívül széles körben rendelkezünk olyan szaktanácsadókkal, akik révén a legtöbb kérdésben professzionális válaszokkal állunk vállalkozása rendelkezésére.

 
 
 
ifj. dr. Nemessuri Péter

ifj. dr. Nemessuri Péter

jogász, üzletviteli tanácsadó,
Dr. Pajor Dávid ügyvéd

Dr. Pajor Dávid ügyvéd

ügyvéd, tőkepiaci- és bank szakjogász
Kallivoda-Koltay Ügyvédi Iroda - dr. Kallivoda-Koltay András ügyvéd

Kallivoda-Koltay Ügyvédi Iroda - dr. Kallivoda-Koltay András ügyvéd

ügyvéd, letét- és alapkezelés, gazdasági és ingatlanjogász
Consider Könyvelő Iroda Kft. - Komonyi Éva

Consider Könyvelő Iroda Kft. - Komonyi Éva

könyvelés és adótanácsadás
DYAR Audit Kft. - Szebedinszky Péter

DYAR Audit Kft. - Szebedinszky Péter

bejegyzett könyvvizsgáló, adótanácsadó
PwD Consulting

A PwD Consulting Hungary Kft. komplex vállalati- és kripto eszközökre vonatkozó tanácsadási szolgáltatásokat kínál, amelyek szakmai tapasztalatunk és együttműködő partnereink révén hozzásegíthetik Önt és vállalkozását ahhoz, hogy a mai nehéz gazdasági környezetben is sikeres és nyereséges tevékenységet folytathasson.

Elérhetőségeink

Cím: 1026 Budapest, Margit körút 26.
         (11-es kapucsengő)

Telefon: +36-70/366-11-91

Telefon: +36-70/636-38-83​

E-mail: info@pwdconsulting.hu​

Kövessen minket

Bitcoin

Ezt a honlapot a PwD Consulting Hungary Kft. (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 01-09-197867; adószám: 25068102-1-41) üzemelteti. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
PwD Consulting © 2010-2021