Munkaügyi tanácsadás

A munkaügyi és bérezési kérdések tipikusan az a terület, amellyel minden vállalkozás foglalkozik, azonban kevesen értenek hozzá igazán. Még a külön HR-osztállyal rendelkező vállalatok is gyakran fordulnak speciálisan ezzel a területtel foglalkozó ügyvédhez, vagy számviteli szakértőhöz. Előre gondolkodva ezen a téren is jelentős költségeket - és peres eljárásokat - takaríthat meg.

Az alábbi kérdésekben állunk rendelkezésére:

  • munkaviszony létesítése
  • munkaviszony megszüntetése
  • bérszámfejtési tanácsadás
  • munkaviszony-változások adminisztrációja, könyvelése, dokumentálása
  • munkaviszonnyal kapcsolatos szerződések, szerződésrendszerek
  • vitás helyzetek kezelésével kapcsolatos tanácsadás

 

Együttműködő partnereink mind jogi, mind pedig számviteli, bérszámfejtési kérdésekben tapasztalattal állnak rendelkezésére.

 
 
 
PwD Consulting

A PwD Consulting Hungary Kft. komplex vállalati- és kripto eszközökre vonatkozó tanácsadási szolgáltatásokat kínál, amelyek szakmai tapasztalatunk és együttműködő partnereink révén hozzásegíthetik Önt és vállalkozását ahhoz, hogy a mai nehéz gazdasági környezetben is sikeres és nyereséges tevékenységet folytathasson.

Elérhetőségeink

Cím: 1026 Budapest, Margit körút 26.
         (11-es kapucsengő)

Telefon: +36-70/366-11-91

Telefon: +36-70/636-38-83​

E-mail: info@pwdconsulting.hu​

Kövessen minket

Bitcoin

Ezt a honlapot a PwD Consulting Hungary Kft. (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 01-09-197867; adószám: 25068102-1-41) üzemelteti. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
PwD Consulting © 2010-2021