Kallivoda-Koltay Ügyvédi Iroda - dr. Kallivoda-Koltay András ügyvéd

ügyvéd, letét- és alapkezelés, gazdasági és ingatlanjogász

2005-ben szerzett egyetemi jogi diplomát a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán, cum laude minősítéssel. Az egyetem alatt szakmai gyakorlatokon vett részt (Többek közt Bogsch & partners Ügyvédi Iroda, Budapesti Katonai Főügyészség).

2005-től 2009-ig a Talentis Group ingatlanberuházói csoportnál állt alkalmazásban, mint vállalati jogász szerepű ügyvédjelölt, ennek keretében az ingatlanokkal kapcsolatos szinte valamennyi jogkérdésben tapasztalatot szerzett, a zöldmezős beruházások tervezési és első vásárlási - banki finanszírozási fázisaitól, az építkezés előkészítésén (tervezési, kivitelezési szerződések) és lebonyolításán (építkezés hatósági eljárásai) át a kész projekt üzemeltetésének és értékesítésének teljes palettájában aktív részt vállalt.

2009-ben (a szakvizsgát követően) megalapította a Kallivoda-Koltay Ügyvédi Irodát és a Talentis Grouppal hosszú távú megállapodást kötött a cégcsoport jogi vezetésével kapcsolatban. Ennek keretében ellátta a fent kifejtett tevékenységet, továbbá koordinálta és összehangolta az egyéb ügyletekben részt vevő jogi szakértők munkáját.

Az ügyvédi iroda elsődleges célja, hogy a legmagasabb szakmai szinten képviselje megbízói érdekeit minden fórumon.

2012-ben az Erste Bank Hungary Zrt-vel kötött megbízási szerződést a Bank és az Erste Ingatlan Kft általános jogi képviseletére, különös tekintettel a restruktúrált követelések biztosítására szolgáló ingatlanokkal kapcsolatos valamennyi jogkérdés megválaszolására.

2014-től az Erste Bank Hungary Zrt-nek a letétkezelői és az alapokkal kapcsolatos jogi tevékenységet lát el.

 

Kallivoda-Koltay logó

KALLIVODA-KOLTAY András ügyvéd

+36-30-509-8377

ugyved@kallivoda-koltay.hu

http://kallivoda-koltay.hu

 
 
 
PwD Consulting

A PwD Consulting Hungary Kft. komplex vállalati- és kripto eszközökre vonatkozó tanácsadási szolgáltatásokat kínál, amelyek szakmai tapasztalatunk és együttműködő partnereink révén hozzásegíthetik Önt és vállalkozását ahhoz, hogy a mai nehéz gazdasági környezetben is sikeres és nyereséges tevékenységet folytathasson.

Elérhetőségeink

Cím: 1026 Budapest, Margit körút 26.
         (11-es kapucsengő)

Telefon: +36-70/366-11-91

Telefon: +36-70/636-38-83​

E-mail: info@pwdconsulting.hu​

Kövessen minket

Bitcoin

Ezt a honlapot a PwD Consulting Hungary Kft. (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 01-09-197867; adószám: 25068102-1-41) üzemelteti. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
PwD Consulting © 2010-2021