Üzletviteli és gazdasági tanácsadás

Amennyiben úgy gondolja, hogy vállalkozása nem a megfelelő hatékonysággal termel, vagy szervezeti-, ügyviteli változásokat lát szükségesnek a jobb eredmény elérése érdekében, abban az esetben komplex stratégiát dolgozunk ki, a megfelelő célok és eredmény elérése érdekében, kifejezetten az Ön vállalkozására optimalizálva.

Üzletviteli tanácsadásunk első lépésben szükséges vállalkozása legalább alap szintű átvilágítását pénzügyi és jogi szempontból, valamint személyes interjú keretében mérjük fel a szükséges változtatásokat a társaság működésében az elérni kívánt cél szem előtt tartásával. Az átvilágítás végén átfogó ajánlást és az abban foglaltak megvalósítsára vonatkozó koncepciót dolgozunk ki, amivel Ön és vállalkozása hatékonyabb és sikeresebb lehet. Vállaljuk nem csak a javaslatok ismertetését, hanem azok gyakorlati implementálásának elvégzését is az üzletmenetébe.

A gazdasági tanácsadás az általános jellegűtől egészen a könyvelési és adózási elvek részletszabályaira kiterjedő mélységig változhat, az Ön igényei szerint. Célszerű a könyvelés legalább alapszintű átvilágítása, valamint személyes konzuéétáció az üzletvitel gazdasági vetületeinek, illetve a célzott és lehetséges változások feltérképezése érdekében. Vizsgálatunk végén komplex javaslatokat dolgozunk ki, amelynek részletes bemutatása és megvitatása is része a szolgáltatásnak.

 
 
 
PwD Consulting

A PwD Consulting Hungary Kft. komplex vállalati- és kripto eszközökre vonatkozó tanácsadási szolgáltatásokat kínál, amelyek szakmai tapasztalatunk és együttműködő partnereink révén hozzásegíthetik Önt és vállalkozását ahhoz, hogy a mai nehéz gazdasági környezetben is sikeres és nyereséges tevékenységet folytathasson.

Elérhetőségeink

Cím: 1026 Budapest, Margit körút 26.
         (11-es kapucsengő)

Telefon: +36-70/366-11-91

Telefon: +36-70/636-38-83​

E-mail: info@pwdconsulting.hu​

Kövessen minket

Bitcoin

Ezt a honlapot a PwD Consulting Hungary Kft. (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 01-09-197867; adószám: 25068102-1-41) üzemelteti. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
PwD Consulting © 2010-2021