Kapcsolat

A PwD Consulting csapatával legegyszerűbben az alábbi formában veheti fel a kapcsolatot. Megkeresésre hamarosan válaszolunk.

A gyors - és biztonságos - ügymenet érdekében személyes konzultáció helyett digitális csatornákon keresztül is állunk rendelkezésére, az alábbiak szerint:

- egyeztetés telefonos elérhetőségeinken, illetve Skype-on (Skype elérhetőségünk: apad87)
- szerződéskötés elektronikusan aláírt szerződéssel (amennyiben külön elektronikus aláírással nem rendelkezik, Ügyfélkapun keresztül AVDH aláírással van lehetőség rá);
- dokumentumok eljuttatása biztonságos csatornán (méret korlát nélkül), webes feltöltési felületen keresztül: DocumentDrop
- fizetés banki átutalással szerződéskötéskor.


Üzenet küldése folyamatban
Kérjük töltse ki a megjelölt mezőket!
Az Ön neve
Az Ön email címe
Üzenet tárgya
Másolja a kódot a mezőbe
Code
PwD Consulting

A PwD Consulting Hungary Kft. komplex vállalati- és kripto eszközökre vonatkozó tanácsadási szolgáltatásokat kínál, amelyek szakmai tapasztalatunk és együttműködő partnereink révén hozzásegíthetik Önt és vállalkozását ahhoz, hogy a mai nehéz gazdasági környezetben is sikeres és nyereséges tevékenységet folytathasson.

Elérhetőségeink

Cím: 1026 Budapest, Margit körút 26.
         (11-es kapucsengő)

Telefon: +36-70/366-11-91

Telefon: +36-70/636-38-83​

E-mail: info@pwdconsulting.hu​

Kövessen minket

Bitcoin

Ezt a honlapot a PwD Consulting Hungary Kft. (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 01-09-197867; adószám: 25068102-1-41) üzemelteti. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
PwD Consulting © 2010-2021