Bitcoin - kripto alkalmazási tanácsadás

A PwD Consulting teljes körű megoldást kínál a Bitcoin és más kripto eszközök alkalmazására, legyen az befektetési cél, vagy blockchain alapú fizetési rendszer implementálás.

Társaságunk és együttműködő partnereink Magyarországon az elsők között foglalkoztak Bitcoinnal és más kripto eszközökkel befektetési, kereskedési vagy egyéb vállalati alkalmazás szempontjából.

Vállalati környezetben

Magyarországon és Európában vezető kripto (bitcoin, ethereum) váltók és más blockchain alapú megoldásokat alkalmazó vállalkozások alapításában és működésének kialakításában működtünk közre. Ahogy a kripto szabályozás az Egyesült Arab Emiráusokban, Dubaiban is kialakításra kerül, kiemelt figyelemmel kísérjük ennek a kiemelkedő üzleti központ által kínált lehetőségeket is.

Pénzügyi és adózási stratégiánkat a folyamatosan változó szabályozási környezet figyelembe vételével alakítjuk, megfelelő jogi és szakmai háttérrel.

A Bitcoin és más kripto eszközök olyan, fizetési innovációk, amelyek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek és talán nem véletlenül olyan világméretű cégek implementálják üzleti modelljükbe, mint a PayPal, az eBay, vagy a Dell. Használatuk legális, biztonságos - megfelelő körültekintés mellett, a költségek pedig minimálisak, a hagyományos elektronikus fizetési rendszerek mellett  alternatívaként szolgálhatnak. Nem megfeelő alkalmazásuk azonban a szigorodő szabályozási környezetre tekintettel veszélyeket is hordoz magában!

Az alkalmazandó szabályzatokat és szerződéseket nemzetközileg is elfogadott formában készítjük, angol nyelven is.

A jogi és adózási kérdések mellett partnereinkkel együttműködve technológiai oldalról is támogatást tudunk adni.

Magánszemélyek részére

Kiemelt jelentőségű a kripto eszközök működésének és kereskedésének megismerése, úgy is mint a kripto tárcák és váltók használatának megfelelő elsajátítása. Az interneten egyre gyakrabban ajánlanak kecsegtető hozamú kripto befektetéseket, amelyek mögött azonban csalás húzódik. Megfelelő ismeretek hiányában komoly csalások és bűncselekmények áldozatává lehet válni! Kezdők részére készséggel segítünk a kripto világgal biztonságosan megismerkedni és elkerülni a csalókat.

Javasoljuk a külföldi befektetési ajánlatok alapos megismerését és vizsgálatát, akár tanácsadásunk igénybe vételével.

 
 
 
Solutions for crypto based activities

Solutions for crypto based activities

PwD Consulting offers a complete solution for the application of Bitcoin and other crypto assets, be it for investment purposes or blockchain-based payment system implementation.
Kripto befektetés validálás

Kripto befektetés validálás

Talált valamilyen rendkívül ígéretes befektetési lehetőséget az interneten? Esetleg ajánlottak önnek valamit, netán személyesen keresték meg befektetési jaánlattal? Ne ugorjon fejest olyan befektetésbe, amit nem ismer, mi nagy pontossággal meg tudjuk mondani, csalással áll-e szemben.
PwD Consulting

A PwD Consulting Hungary Kft. komplex vállalati- és kripto eszközökre vonatkozó tanácsadási szolgáltatásokat kínál, amelyek szakmai tapasztalatunk és együttműködő partnereink révén hozzásegíthetik Önt és vállalkozását ahhoz, hogy a mai nehéz gazdasági környezetben is sikeres és nyereséges tevékenységet folytathasson.

Elérhetőségeink

Cím: 1026 Budapest, Margit körút 26.
         (11-es kapucsengő)

Telefon: +36-70/366-11-91

Telefon: +36-70/636-38-83​

E-mail: info@pwdconsulting.hu​

Kövessen minket

Bitcoin

Ezt a honlapot a PwD Consulting Hungary Kft. (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 01-09-197867; adószám: 25068102-1-41) üzemelteti. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
PwD Consulting © 2010-2021