Bemutatkozás

A PwD Consulting Hungary Kft. komplex jogi, pénzügyi és vállalatstratégiai szolgáltatásokat kínál, amelyek szakmai tapasztalatunk és együttműködő partnereink révén hozzásegíthetik Önt és vállalkozását ahhoz, hogy a mai nehéz gazdasági környezetben is sikeres és nyereséges tevékenységet folytathasson.

Alapvető célunk, hogy ügyfeleinkkel hosszan tartó kapcsolatot tartsunk fenn, mert hisszük, hogy a kiérlelt kapcsolatok az igazán gyümölcsözőek.

A PwD Consulting szakértői folyamatosan figyelemmel kísérik a változó gazdasági és jogi környezetet, az ügyfeleinket érintő változásokat, értékelve ügyfeleink céljait, helyzetét és vállalkozásának mutatóit. Mindezen információk birtokában megelőző, illetve támogató intézkedéseket tudunk javasolni Önnek a sikeresebb, költséghatékonyabb, gazdaságosabb működés érdekében. Ez a megközelítés egyedülálló szolgáltatás Magyarországon, amelyet  az Ön igényeihez és lehetőségeihez.

Magyarországon úttörőként az elsők között foglalkozunk a blockchain alapú fizetési rendszerekkel (kriptovaluták, pl. Bitcoin, Ehereum) kapcsolatos jogi és pénzügyi tanácsadással. Magyarországon és Európában vezető bitcoin váltók és blockchai alapú innovációt alkalmazó vállalkozások alapításában és működésének kialakításában működtünk közre.

 
 
 
PwD Consulting

A PwD Consulting Hungary Kft. komplex vállalati- és kripto eszközökre vonatkozó tanácsadási szolgáltatásokat kínál, amelyek szakmai tapasztalatunk és együttműködő partnereink révén hozzásegíthetik Önt és vállalkozását ahhoz, hogy a mai nehéz gazdasági környezetben is sikeres és nyereséges tevékenységet folytathasson.

Elérhetőségeink

Cím: 1026 Budapest, Margit körút 26.
         (11-es kapucsengő)

Telefon: +36-70/366-11-91

Telefon: +36-70/636-38-83​

E-mail: info@pwdconsulting.hu​

Kövessen minket

Bitcoin

Ezt a honlapot a PwD Consulting Hungary Kft. (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 01-09-197867; adószám: 25068102-1-41) üzemelteti. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
PwD Consulting © 2010-2021