Komplex jogi, pénzügyi és vállalatstratégiai szolgáltatások

A PwD Consulting szakértői és tanácsadói a legkiválóbb szakemberekböl kerültek kiválasztásra annak érdekében, hogy ügyfeleinket mindenkor a legmagasabb szinten tudjuk kiszolgálni. Magyarországon az elsők között nyújtunk kripto eszközökre vonatkozó szolgáltatásokat.

Cégünkről bővebben
PDNP

Bemutatkozás

A PwD Consulting Hungary Kft. komplex jogi, pénzügyi és vállalatstratégiai szolgáltatásokat kínál, amelyek szakmai tapasztalatunk és együttműködő partnereink révén hozzásegíthetik Önt és vállalkozását ahhoz, hogy a mai nehéz gazdasági környezetben is sikeres és nyereséges tevékenységet folytathasson.

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásainkat ajánljuk azon vállalkozások számára, amelyek előre gondolkodva kívánják működésüket racionalizálni pénzügyi és jogi szempontból egyaránt. Tanácsadásunk az üzleti működés legtöbb területét lefedi, igazodva ügyfeleink igényeihez. Szakértőink és együttműködő szakértő partnereink üzletviteli, jogi, számviteli, adózási és a kripto eszközök területeken rendelkeznek magasfokú tudással és gyakorlattal.

Szakterületeink

  • Üzletviteli és gazdasági tanácsadás
  • Kriptovaluta-alkalmazási tanácsadás
  • Reorganizáció
  • Teljes körű "due diligence"
 
Lépjen kapcsolatba velünk!

Az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésére, munkanapokon 8-17 óráig:

Megszaporodó kripto csalások
A kripto eszközök ismét nagyon felkapottak lettek, ezzel egyidőben jelentősen megszaporodtak a crypto eszközökkel kapcsolatos csalások. Mielőtt milliókat fektet crypto eszközökbe, járjon utána, kire bízza a pénzét!

Védettségi igazolványhoz...
A védettségi igazolványhoz kötött szolgáltatások igénybevételére való jogosultság ellenőrzését a jogalkotó a szolgáltatókra hárította. A meghatározott szolgáltatások igénybevételére, vonatkozó jogosultság (védettségi igazolvány megléte) ellenőrzése egyben adatkezelési kérdéseket is felvet.

A behajthatatlan követelés...
Régóta súlyos problémája volt a hazai cégeknek, hogy a kiszámlázott, de részben, vagy egészben meg nem fizetett követeléseik után az ÁFA tartalmat meg kellett fizetni, holott maga az adóalap nem folyt be. Az adóhivatal változatos indokokkal utasította el ezen ÁFA összegek visszaigénylését – mindeddig.

PwD Consulting

A PwD Consulting Hungary Kft. komplex vállalati- és kripto eszközökre vonatkozó tanácsadási szolgáltatásokat kínál, amelyek szakmai tapasztalatunk és együttműködő partnereink révén hozzásegíthetik Önt és vállalkozását ahhoz, hogy a mai nehéz gazdasági környezetben is sikeres és nyereséges tevékenységet folytathasson.

Elérhetőségeink

Cím: 1026 Budapest, Margit körút 26.
         (11-es kapucsengő)

Telefon: +36-70/366-11-91

Telefon: +36-70/636-38-83​

E-mail: info@pwdconsulting.hu​

Kövessen minket

Bitcoin

Ezt a honlapot a PwD Consulting Hungary Kft. (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 01-09-197867; adószám: 25068102-1-41) üzemelteti. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
PwD Consulting © 2010-2021