Megalakult a PwD Consulting

A PwD Consulting komplex jogi, pénzügyi és vállalatstratégiai szolgáltatásokat kínál, amely szakmai tapasztalatuk és együttműködő partnereik révén hozzásegíthetik Önt, családját és vállalkozását ahhoz, hogy a mai nehéz gazdasági környezetben is sikeres és nyereséges tevékenységet folytathasson.

2010. február 01. · Általános hírek    

Alapelvünk, hogy ügyfeleinkkel hosszantartó kapcsolatot tartunk fel, melynek keretében figyelemmel kísérjük életének minden jogi-pénzügyi-gazdasági mozzanatát.

A PwD Consulting ügyfelei között a magánszemélyek, családok, induló vállalkozások, kis- és középvállalatok, valamint nemzetközi vállalatcsoportok is megtalálhatóak. Ügyfeleinkkel hosszútávú partnerkapcsolat kialakítására törekszünk. Meggyőződésünk, hogy kellően megalapozott tanácsot kizárólag a teljes történet ismerete mellett lehet adni.

A PwD Consulting szakértői és tanácsadói a legkiválóbb szakemberekből kerültek kiválasztásra; annak érdekében, hogy ügyfeleinket a lehető legmagasabb szinten tudjuk kiszolgálni, miközben Önnek csak egy személlyel (ügyfél-manager) kelljen kapcsolatot tartania. Csapatunk olyan módon került összeállításra, hogy a jelenkor kihívásainak, az ügyfeleink bármely jogi, gazdasági, pénzügyi, adójogi, ingatlan és csőd/felszámolási kérdésére megoldást tudjon kínálni. Mi nem válaszokat, hanem megoldásokat kínálunk, szolgáltatásunk elsősorban arra épül, hogy Ön helyett és Önnel együtt dolgozunk a siker érdekében.

 
 
 
PwD Consulting

A PwD Consulting Hungary Kft. komplex vállalati- és kripto eszközökre vonatkozó tanácsadási szolgáltatásokat kínál, amelyek szakmai tapasztalatunk és együttműködő partnereink révén hozzásegíthetik Önt és vállalkozását ahhoz, hogy a mai nehéz gazdasági környezetben is sikeres és nyereséges tevékenységet folytathasson.

Elérhetőségeink

Cím: 1026 Budapest, Margit körút 26.
         (11-es kapucsengő)

Telefon: +36-70/366-11-91

Telefon: +36-70/636-38-83​

E-mail: info@pwdconsulting.hu​

Kövessen minket

Bitcoin

Ezt a honlapot a PwD Consulting Hungary Kft. (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 01-09-197867; adószám: 25068102-1-41) üzemelteti. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
PwD Consulting © 2010-2021