Komplex jogi, pénzügy és vállalatstratégiai szolgáltatások

A PwD Consulting szakértői és tanácsadói a legkiválóbb szakemberekböl kerültek kiválasztásra annak érdekében, hogy ügyfeleinket mindenkor a legmagasabb szinten tudjuk kiszolgálni.

Cégünkről bővebben
PDNP

Bemutatkozás

A PwD Consulting Hungary Kft. komplex jogi, pénzügyi és vállalatstratégiai szolgáltatásokat kínál, amelyek szakmai tapasztalatunk és együttműködő partnereink révén hozzásegíthetik Önt és vállalkozását ahhoz, hogy a mai nehéz gazdasági környezetben is sikeres és nyereséges tevékenységet folytathasson.

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásainkat ajánljuk azon vállalkozások számára, amelyek előre gondolkodva kívánják működésüket racionalizálni pénzügyi és jogi szempontból egyaránt. Tanácsadásunk az üzleti működés legtöbb területét lefedi, igazodva ügyfeleink igényeihez. Szakértőink és együttműködő szakértő partnereink üzletviteli, jogi, számviteli és adózási és technológiai területeken rendelkeznek magasfokú tudással és gyakorlattal.

Szakterületeink

  • Üzletviteli és gazdasági tanácsadás
  • Vállalati stratégia és szervezet
  • Szerződés management
  • Üzleti stratégia tervezés
  • Reorganizáció
  • Teljes körű "due diligence"
  • Költségoptimalizáció
  • Letét- és alapkezelői tanácsadás
  • Kriptovaluta-alkalmazási tanácsadás
 
Lépjen kapcsolatba velünk!

Az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésére, munkanapokon 8-17 óráig:

Loading map...
A behajthatatlan követelés...
Régóta súlyos problémája volt a hazai cégeknek, hogy a kiszámlázott, de részben, vagy egészben meg nem fizetett követeléseik után az ÁFA tartalmat meg kellett fizetni, holott maga az adóalap nem folyt be. Az adóhivatal változatos indokokkal utasította el ezen ÁFA összegek visszaigénylését – mindeddig.

A virtuális fizető eszközök...
Az Európai Unió megtette az első lépést a kripto-eszközök szabályozása felé. A 2015/849/Eu irányelv (negyedik pénzmosás elleni irányelv – 4amld) módosítására korábban jóváhagyott szöveget 2018. május 14. napján fogadta el a Tanács.

Az okosszerződések jogi kérdései
A blockchain-technológia nem csak a kriptopénzek rendszerének működtetésére használható, hanem sok más területen is. Az egyik leginkább kiforott és már a mindennapokban is alkalmazott terület az okosszerződések köre.

PwD Consulting

A PwD Consulting Hungary Kft. komplex jogi, pénzügyi és vállalatstratégiai szolgáltatásokat kínál, amelyek szakmai tapasztalatunk és együttműködő partnereink révén hozzásegíthetik Önt és vállalkozását ahhoz, hogy a mai nehéz gazdasági környezetben is sikeres és nyereséges tevékenységet folytathasson.

Elérhetőségeink

Cím: 1026 Budapest, Margit körút 26.
         (11-es kapucsengő)

Telefon: +36-70/366-11-91

Telefon: +36-70/636-38-83​

E-mail: info@pwdconsulting.hu​

Kövessen minket

Bitcoin

Ezt a honlapot a PwD Consulting Hungary Kft. (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 01-09-197867; adószám: 25068102-1-41) üzemelteti. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
PwD Consulting © 2010-2018