Megszaporodó kripto csalások

A kripto eszközök ismét nagyon felkapottak lettek, ezzel egyidőben jelentősen megszaporodtak a crypto eszközökkel kapcsolatos csalások. Mielőtt milliókat fektet crypto eszközökbe, járjon utána, kire bízza a pénzét!

2021. július 27. · Általános hírek    

Az elmúlt hetekben jelentősen megszaporodtak társaságunk felé intézett megkeresések feltételezhető kripto csalások ügyében, ahol azt kérik ügyfelemink, hogy segítsünk visszaszerezni a milliókat, amit befektettek. Sokszor csak akkor fordulnak hozzánk amikor többedik lépcsőben, újabb milliós nagyságrendet kellene befizetni azért, hogy "a kiutalás megvalósulhasson". 

A csalások jól fellépített és mutatós honlapokon keresztül valósulnak meg, a közvetítők nagyon meggyőzőek tudnak lenni egy laikussal szemben. A kripto tárcák  - wallet - a technológia lényegéből fakadva (látszólag) anonimek, csak bonyolultabb eljárás során lehet a tulajdonos nyomára bukkanni (ezt a bűnüldöző szervek nem tezik meg általában).

Mielőtt pénzét rábízná az interneten valkire, a tervezett befektetés töredékéért szánjon időt arra, hogy utána jár a nagy haszonnal kecsegtető befektetésnek! Nem csak arról van szó, hogy nagyaz árfolyam ingadozása a kripto eszközöknek (volatilis), hanem az igazi veszély, hogy a "befektetéséhez" hozzáfér-e egyáltalán és nem ellopják a pénzét, amiért nem kap semmit valójában. 

Nem fog lemaradni semmiről, ha csak két nap múlva fektet be!

 
 
 
PwD Consulting

A PwD Consulting Hungary Kft. komplex vállalati- és kripto eszközökre vonatkozó tanácsadási szolgáltatásokat kínál, amelyek szakmai tapasztalatunk és együttműködő partnereink révén hozzásegíthetik Önt és vállalkozását ahhoz, hogy a mai nehéz gazdasági környezetben is sikeres és nyereséges tevékenységet folytathasson.

Elérhetőségeink

Cím: 1026 Budapest, Margit körút 26.
         (11-es kapucsengő)

Telefon: +36-70/366-11-91

Telefon: +36-70/636-38-83​

E-mail: info@pwdconsulting.hu​

Kövessen minket

Bitcoin

Ezt a honlapot a PwD Consulting Hungary Kft. (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 01-09-197867; adószám: 25068102-1-41) üzemelteti. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
PwD Consulting © 2010-2021