Segítség a kezdetekhez

Most indítja vállalkozását és el akarja kerülni, hogy később kelljen hozzánk fordulnia? Örömmel tekintjük át vállalkozása jogi alapjait.

A jogszabályok, előírások, elvárások, döntési helyzetek között eligazodni nem könnyű feladat, különösen kezdő, induló vállalkozóként.

A vállalkozás sikeréhez kevés az adott terület ismerete; a cégjogi, számviteli, adózási, munkajogi és társadalombiztosítási szabályok ismerete nélkül még azelőtt „csődbe” mehet a vállalkozás, mielőtt elindulhatna, ezen szolgáltatásunkat kifejezetten magánszemélyeknek, induló vállalkozóknak dolgoztuk ki, amely különösen tartalmazza a gazdálkodási forma megválasztását, a cégalapítást, az üzleti terv elkészítésének támogatását, könyvelési és adózási tanácsadást és kiegészítő üzleti tanácsadást.

Csökkentjük a vállalkozó kockázatát, segítünk a bevételek és kiadások megtervezésében, a megfelelő partnerek kiválasztásában, a vállalkozás létrehozásában és elindításában.

Képviseletet biztosítunk a hatóságok, bíróságok, üzleti partnerek felé, folyamatosan segítjük az elindulás folyamatát.

Szolgáltatásaink kiterjednek a cégalapításra, pályázatok megírására, könyvelési szolgáltatásokra, társasági és üzleti szerződések, szerződéses rendszerek kidolgozására, közvetítésre, tőkebevonásra is.

Mindent megkap tőlünk, ami az üzlete jogi alapjaihoz szükséges.

 
 
 
PwD Consulting

A PwD Consulting Hungary Kft. komplex vállalati- és kripto eszközökre vonatkozó tanácsadási szolgáltatásokat kínál, amelyek szakmai tapasztalatunk és együttműködő partnereink révén hozzásegíthetik Önt és vállalkozását ahhoz, hogy a mai nehéz gazdasági környezetben is sikeres és nyereséges tevékenységet folytathasson.

Elérhetőségeink

Cím: 1026 Budapest, Margit körút 26.
         (11-es kapucsengő)

Telefon: +36-70/366-11-91

Telefon: +36-70/636-38-83​

E-mail: info@pwdconsulting.hu​

Kövessen minket

Bitcoin

Ezt a honlapot a PwD Consulting Hungary Kft. (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 01-09-197867; adószám: 25068102-1-41) üzemelteti. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
PwD Consulting © 2010-2021