Szerződés management

A siker és a kudarc alapvető kulcsa mindig az alkalmazott szerződésekben, szerződésrendszerekben van. Ezek határozzák meg az ügyfelekkel, partnerekkel és a hatóságokkal fennálló viszonyt; valamint vitás kérdések esetén az itt lefektetettekhez lehet visszanyúlni. Ön bízik vállalkozásának szerződéseiben annyira, hogy azokra meri hagyni a cég jövőbeni sikerét?

Alapelvünk, hogy szerződéskötéskor nem az aktuális helyzetet kell szabályozni, hanem a jövőben kialakuló helyzetekre kell előre megoldást keresni.

Megbízóink részére a belső és külső szerződéses viszonyokat is elemezzük, feltárjuk a kockázatokat és megoldási javaslatokat dolgozunk ki.

Ügyfeleinkkel igény esetén részt veszünk az új szerződések létrehozásánál; képviseletet biztosítunk a megbeszéléseken; kidolgozzuk a vállalkozás szerződéses rendszerét; szerződésmintákat készítünk; általános szerződési feltételeket dolgozunk ki, mellyel nagymértékben csökkentjük az üzleti kockázatokat; segítjük a szerződések betartását és betartatását, végső soron pedig megkönnyítjük a szerződésből eredő követelések érvényesítését, behajtását és végrehajtását.

Tapasztalatunk szerint ez a vállalkozások ügymenetének leginkább elhanyagolt része és így egyben a legtöbb probléma forrása. Szerződést írni mindenki tud, de jó szerződést keveseknek sikerül létrehozni.

 
 
 
PwD Consulting

A PwD Consulting Hungary Kft. komplex jogi, pénzügyi és vállalatstratégiai szolgáltatásokat kínál, amelyek szakmai tapasztalatunk és együttműködő partnereink révén hozzásegíthetik Önt és vállalkozását ahhoz, hogy a mai nehéz gazdasági környezetben is sikeres és nyereséges tevékenységet folytathasson.

Elérhetőségeink

Cím: 1026 Budapest, Margit körút 26.
         (11-es kapucsengő)

Telefon: +36-70/366-11-91

Telefon: +36-70/636-38-83​

E-mail: info@pwdconsulting.hu​

Kövessen minket

Bitcoin

Ezt a honlapot a PwD Consulting Hungary Kft. (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 01-09-197867; adószám: 25068102-1-41) üzemelteti. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
PwD Consulting © 2010-2018