Bitcoin - crypto alkalmazási tanácsadás

A PwD Consulting teljes körű megoldást kínál a Bitcoin és más cryto eszközökalkalmazására, llegyen az befektetési cél, vagy blockchain alapú fizetési rendszer implementálás.

Társaságunk és együttműködő partnereink Magyarországon az elsőkközött foglalkoztak Bitcoinnal és már crypto eszközökkel befektetési, kereskedési vagy egyéb vállalati alkalmazás szempontjából.

Magyarországon és Európában vezető kripto (bitcoin, ethereum) váltók és más blockchain alapú megoldásokat alkalmazó vállalkozások alapításában és működésének kialakításában működött közre.

Pénzügyi és adózási stratégiánkat a folyamatosan változó jogi környezet figyelembe vételével alaktjuk, megfelelő jogi és szakmai háttérrel.

A Bitcoin és más crypto eszközök olyan, fizetési innovációk, amelyek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek és talán nem véletlenül olyan világméretű cégek implementálják üzleti modelljükbe, mint a PayPal, az eBay, vagy a Dell. Használatuk biztonságos, a költségek pedig minimálisak, akár ingyenes fizetési alternatívaként szolgálhatnak. Nem megfeelő alkalmazásuk azonban a szigorodő szabályozási környezetre tekintettel veszélyeket is hordoz magában.

Magánszemélyek szempontjából kiemelt jelentőségű a kripto eszközök működésének és kereskedésének megismerése, úgy is mint a crypto tárcák és váltók használatának megfelelő elsajátítása. Megfelelő ismeretek hiányában komoly csalások és  átversek áldozatává lehet válni! Kezdők részére készséggel segítünk a kripto világgal biztonságosan megismerkedni és segítünk elkerülni a csalókat.

 
 
 
PwD Consulting

A PwD Consulting Hungary Kft. komplex vállalati- és kripto eszközökre vonatkozó tanácsadási szolgáltatásokat kínál, amelyek szakmai tapasztalatunk és együttműködő partnereink révén hozzásegíthetik Önt és vállalkozását ahhoz, hogy a mai nehéz gazdasági környezetben is sikeres és nyereséges tevékenységet folytathasson.

Elérhetőségeink

Cím: 1026 Budapest, Margit körút 26.
         (11-es kapucsengő)

Telefon: +36-70/366-11-91

Telefon: +36-70/636-38-83​

E-mail: info@pwdconsulting.hu​

Kövessen minket

Bitcoin

Ezt a honlapot a PwD Consulting Hungary Kft. (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 01-09-197867; adószám: 25068102-1-41) üzemelteti. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
PwD Consulting © 2010-2021