Bitcoin-alkalmazási tanácsadás

A PwD Consulting teljes körű megoldást kínál a Bitcoin és más kriptodevizák blockchain alapú fizetés implementálására.

Társaságunk Magyarországon és Európában vezető bitcoin (ethereum) váltók és más blockchain alapú megoldásokat alkalmazó vállalkozások alapításában és működésének kialakításában működött közre.

Pénzügyi és adózási stratégiánkat a folyamatosan változó jogi környezet figyelembe vételével alaktjuk, megfelelő jogi és szakmai háttérrel.

A Bitcoin és a blockchain alapú rendszerek olyan, fizetési innovációk, amelyek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek és talán nem véletlenül olyan világméretű cégek implementálják üzleti modelljükbe, mint a PayPal, az eBay, vagy a Dell. Használatuk biztonságos, a költségek pedig minimálisak, akár ingyenes fizetési alternatívaként szolgálhatnak.

 
 
 
PwD Consulting

A PwD Consulting Hungary Kft. komplex jogi, pénzügyi és vállalatstratégiai szolgáltatásokat kínál, amelyek szakmai tapasztalatunk és együttműködő partnereink révén hozzásegíthetik Önt és vállalkozását ahhoz, hogy a mai nehéz gazdasági környezetben is sikeres és nyereséges tevékenységet folytathasson.

Elérhetőségeink

Cím: 1026 Budapest, Margit körút 26.
         (11-es kapucsengő)

Telefon: +36-70/366-11-91

Telefon: +36-70/636-38-83​

E-mail: info@pwdconsulting.hu​

Kövessen minket

Bitcoin

Ezt a honlapot a PwD Consulting Hungary Kft. (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 01-09-197867; adószám: 25068102-1-41) üzemelteti. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
PwD Consulting © 2010-2018