Consider Könyvelő Iroda Kft. - Komonyi Éva

könyvelés és adótanácsadás

A Consider Könyvelő Iroda magas színvonalon vállalja gazdasági formától függetlenül, számviteli szolgáltatások teljes körű, tulajdonosi szemléletű, Partnerekre szabott, professzionális elvégzését.

A könyvelőiroda szolgáltatása kiterjed a Korlátolt felelősségű társaságoktól, Részvénytársaságokon át a Holding szervezetekig, melyet szakképzett, főállású és szerződött, regisztrált könyvelőkkel, adótanácsadóval, bérszámfejtővel, TB ügyintézővel végzik. Átfogóan tudják megoldani partnereink adótanácsadással, könyveléssel és bérszámfejtéssel kapcsolatos igényeit.

Közös célunk, hogy az Ügyfél terhe „mindössze” a jó és sikeres vállalkozás megteremtése legyen. 

A precíz, megbízható, hibátlan és nem utolsósorban, az előrelátó hátteret közösen biztosítjuk ehhez. Vállalkozási szerződés keretében felelősséget vállal munkánkájáért.

Fontos számunkra, hogy az Ügyfél megbízható szolgáltatást kapjon, s a bizalom minden helyzetben első legyen az együttműködés során.

A Consider Könyvelő Iroda elsők között vállalta kriptovalutákkal (Bitcoin, Ethereum, stb.) foglalkozó magánszemélyek és vállalkozások könyvelését, adóbevallását és a társaságunkkal együtt az adótanácsadást.

Küldetésünk:

„Ügyfeleinknek bizalom és kényelem a pénzügyekben! Professzionális könyvelés és adótanácsadás.”

Szolgáltatások:

  • Könyvelés és adótancásadás
  • Számviteli és kapcsolódó szabályzatok elkészítése, felülvizsgálata
  • Bérszámfejtés, munkaügy, társadalombiztosítás
  • R!port
  • Kriptovaluta könyvelés és adótanácsadás

Consider nagy logó

 
 
 
PwD Consulting

A PwD Consulting Hungary Kft. komplex vállalati- és kripto eszközökre vonatkozó tanácsadási szolgáltatásokat kínál, amelyek szakmai tapasztalatunk és együttműködő partnereink révén hozzásegíthetik Önt és vállalkozását ahhoz, hogy a mai nehéz gazdasági környezetben is sikeres és nyereséges tevékenységet folytathasson.

Elérhetőségeink

Cím: 1026 Budapest, Margit körút 26.
         (11-es kapucsengő)

Telefon: +36-70/366-11-91

Telefon: +36-70/636-38-83​

E-mail: info@pwdconsulting.hu​

Kövessen minket

Bitcoin

Ezt a honlapot a PwD Consulting Hungary Kft. (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 01-09-197867; adószám: 25068102-1-41) üzemelteti. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
PwD Consulting © 2010-2021