A virtuális fizető eszközök első Uniós szabályozása
Az Európai Unió megtette az első lépést a kripto-eszközök szabályozása felé. A 2015/849/Eu irányelv (negyedik pénzmosás elleni irányelv – 4amld) módosítására korábban jóváhagyott szöveget 2018. május 14. napján fogadta el a Tanács.
Az okosszerződések jogi kérdései
A blockchain-technológia nem csak a kriptopénzek rendszerének működtetésére használható, hanem sok más területen is. Az egyik leginkább kiforott és már a mindennapokban is alkalmazott terület az okosszerződések köre.
Előadásunk a Blockchain Budapest rendezvényén
A kriptopénzek jogi és adózási kérdéseiről tartott előadást partnerünk, dr. Pajor Dávid ügyvéd a Blockchain Budapest rendezvényén a Budapesti Kongresszusi Központban.
Adózás 2016-ban (magánszemélyek és vállalkozások)
2016. január 1. napjától jelentősen változott a magyar adórendszer; ezen változások közül a legfontosabbakat, illetve a legérdekesebbeket gyűjtöttük össze Önöknek.
Újabb kötelező cégmódosítás 2016. március 15. napjáig!
A gazdasági társaságoknak az új Ptk. rendelkezéseinek való megfeleléssel (minimális jegyzett tőke összege 3 millió forint, egyéb kötelezően alkalmazandó szabályok) kapcsolatosan közeledik a végső határidő.
Sell (Yourself) NOW! - azaz Ügyfélszerzés? Mi sem egyszerűbb
Az előadás azoknak segít, akik nem érzik magukat értékesítőnek, nem is akarnak azzá válni, és nem hisznek a porszívóügynököknek. Mégis - önmagukat adva - szeretnének gyümölcsöző üzleti kapcsolatokra szert tenni. Hiszen az értékesítés nem csak szakma, hanem attitűd is.
Előadás a vezetői felelősségről a Budapesti Ügyvédi Kamarában
Szakértőnk, dr. Pajor Dávid ügyvéd a Budapesti Ügyvédi Kamarában tartott előadást a vezető tisztségviselők felelősségének kérdéseiről.
Itt a CSOK, az új SZOCPOL
Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK)2015. július 1-jével indult az új Otthonteremtési Program; a Családi Otthonteremtési Kedvezmény - a Szocpolt felváltó állami támogatás – mely a korábbi rendszerrel szemben már nemcsak új, hanem használt ingatlan vásárlására, bővítésére illetve már 1 gyermekes családok által is igényelhető lett.
Tájékoztatás a diákok foglalkoztatásának alapvető szabályairól
Évről évre egyre több diák dönt úgy, hogy a szünidőt – vagy annak egy részét – munkával tölti, ezért ismét aktuális a diákok foglalkoztatási szabályainak áttekintése. Sok tanuló a nyári időszakon túl rendszeresen is végez munkát, így az alábbiakban a diákok munkavállalásával összefüggő legfontosabbtudnivalókat mutatjuk be, adózási és jogi szempontból
PwD Consulting

A PwD Consulting Hungary Kft. komplex jogi, pénzügyi és vállalatstratégiai szolgáltatásokat kínál, amelyek szakmai tapasztalatunk és együttműködő partnereink révén hozzásegíthetik Önt és vállalkozását ahhoz, hogy a mai nehéz gazdasági környezetben is sikeres és nyereséges tevékenységet folytathasson.

Elérhetőségeink

Cím: 1026 Budapest, Margit körút 26.
         (11-es kapucsengő)

Telefon: +36-70/366-11-91

Telefon: +36-70/636-38-83​

E-mail: info@pwdconsulting.hu​

Kövessen minket

Bitcoin

Ezt a honlapot a PwD Consulting Hungary Kft. (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 01-09-197867; adószám: 25068102-1-41) üzemelteti. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
PwD Consulting © 2010-2018